nyestudio

Reforma de la plaça d'entrada d'una escola a Barcelona

2018
Barcelona, Catalunya
EN CONSTRUCCIÓ


Arquitectes
Tuomo Jauhiainen
Lluís Avellan

Col·laboració
13-Weeks Educational Architecture

El disseny consistia a reordenar l'entrada principal d'una escola històrica, una plaça dissenyada en forma de rotonda en un entorn protegit, amb circulacions molt denses en hores punta que complicava l'entrada simultània de vehicles i estudiants. La solució implica trobar un equilibri correcte entre les zones dissenyades per a vianants, per a vehicles i el seu estacionament; amb una intervenció que ha respectat en tot moment el concepte arquitectònic històric existent. El nou disseny ha augmentat la seguretat dels estudiants, garantint una ruta fàcil i segura lliure de vehicles per creuar la plaça fins a l'escola.